2024-05-08
Wniosek do posłów i strony rządowej o reaktywowanie polskiej floty morskiej pod polską banderą
"Zielony Ład"
zasady refundacji za wypoczynek sobotnio-niedzielny w OW Drawno w 2024r
2024-04-03
Dnia 28 marca 2024 roku otrzymaliśmy bardzo dobrą i obiecującą wiadomość z Rady Dialogu Społecznego

KOMUNIKAT 101/2022 w/s konkursu fotograficznego

2022-07-04

Informujemy, że ITF rozpoczęła nową kampanię w mediach społecznościowych pod hasłem "Twoja podróż przedtem i teraz, podziel się wrażeniami z podróży".

ITF współpracuje z krajowymi Związkami Zawodowymi i za ich pośrednictwem zwraca się z prośbą podzielenia się zdjęciami ze swojej pierwszej i ostatniej podróży. Ta kampania daje marynarzom szansę ukazania tego co wpływa na nich obecnie, niezależnie od tego czy jest to nierozwiązany kryzys dotyczący zmian załogi czy przyszłość związana z rozwojem technologii.Na prośbę ITF zwracamy się do Was z apelem o zachęcanie marynarzy należących do NSZZ „Solidarność”  do przesyłania własnych zdjęć, którymi chcieliby się podzielić.

Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w powyższej akcji. Zdjęcia wraz z opisem (np. na temat kariery zawodowej)  proszę o przesłanie na adres emailowy: maciek_konopka@nms.org.pl do 05 lipca br. ( włącznie )

Ponadto informujemy, że na stronie internetowej i FB KSMMiR NSZZ „Solidarność” zostały opublikowane artykuły w w/w sprawie :