Zapraszamy do skorzystania z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Jarnołtówku, Spale i Zakopanem. Z bonem zapłacicie Państwo o 200zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu.

Rabaty na stacjach LOTOS dla Członków

2019-02-08

Komisja Krajowa NSZZ ?Solidarność? podpisała z LOTOS Paliwa umowę, na podstawie której członkowie naszego Związku będą mogli uzyskać rabat przy zakupie paliwa na stacjach polskiego koncernu paliwowego.

Poniżej przedstawiamy procedurę i warunki, jakie trzeba spełnić, by móc skorzystać z rabatu:

1. Każda z osób pragnąca otrzymać kartę LOTOS musi najpierw wyrobić elektroniczną legitymację członkowską (plastikową) NSZZ "Solidarność". W tym celu należy zwrócić się do macierzystej organizacji związkowej NSZZ "Solidarność" i wypełnić wniosek o wydanie elektronicznej legitymacji Wniosek z przystawioną pieczątką Organizacji Związkowej powinien zostać przekazany do Zarządu Regionu, gdzie zostanie przygotowana i wydana indywidualna elektroniczna legitymacja członkowska. Nie dotyczy to osób, które mają już elektroniczną legitymację.
  2. Osoby, które będą w posiadaniu elektronicznych legitymacji i wyrażą chęć posiadania karty rabatowej LOTOS BIZNES muszą wypełnić *załącznik nr 2 do umowy (Każdy indywidualnie musi wpisać: nr ewidencyjny uczestnika tożsamy z numerem legitymacji członkowskiej, nazwisko i imię oraz podpisać się dwa razy u dołu załącznika). Uwaga! Nie wypełniamy rubryki ORGANIZATOR.
    Regulamin pracowniczy sprzedaży w systemie LOTOS-Biznes
  3. Zebrane, wypełnione i podpisane załączniki nr 2 wraz z opieczętowaną przez OZ/OM listą zbiorczą organizacji zakładowej wysyłamy do Zarządu Regionu NSZZ Solidarność
  4. Po opracowaniu przez ZR wniosków, zostaną one przesłane do LOTOS Paliwa. Lotos prześle karty LOTOS BIZNES na adres ZR, skąd zostaną one odebrane przez organizacje związkowe

Użytkownicy związkowych kart LOTOS Biznes otrzymują rabaty – od kilku do kilkudziesięciu groszy – za każdy litr paliwa standardowego (Pb95, ON, LPG) lub paliwa premium LOTOS Dynamic (Pb98, ON), a także 10-proc. zniżkę na produkty z menu Cafe Punkt, zakup olejów i płynów do spryskiwaczy oraz 15-proc. zniżkę na usługi myjni.

Rabaty na stacjach na wszystkich stacjach LOTOS z wyłączeniem stacji MOP:

• Olej napędowy 10 gr/litr
  • Benzyny: 10 gr/litr
  • Olej napędowy Dynamic 15 gr/litr
  • Benzyna bezołowiowa Dynamic 15gr/litr
  • Gaz LPG: 7 gr/litr
  • Myjnia: 15%
  • Oleje i płyny do spryskiwaczy: 10%
  • Gastronomia Cafe Punkt: 10 %
  • Rabatowanie gastronomii może nie być dostępne na wybranych stacjach.

Na stacjach MOP:

• Olej napędowy: 15 gr/litr