2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!
Członkowie Solidarności mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU. Wszystko dzięki programowi "Klub PZU Pomoc dla NSZZ Solidarność". Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca Piotr Duda, przewodniczący KK NSZZ "S", Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao S. A.
2019-04-14
Pismo wystosowane do Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz odpowiedź z Ministerstwa - do pobrania
2019-02-11
Zarząd Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego w Szczecinie serdecznie zaprasza do udziału w XX Ogólnopolskiej Pielgrzymce NSZZ "Solidarność" do Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Licheniu, która odbędzie się w dniach 27-28 kwietnia 2019 r.

Wyjazd do Lichenia

2019-02-11

Kosz pielgrzymki - 195 zł od osoby. W ramach ceny oferujemy:

• przejazd autokarem
  • nocleg (Dom Pielgrzyma „Arka” w Licheniu)
  • trzy posiłki
  • ubezpieczenie

Zapisy przyjmowane są do końca marca w sekretariacie Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego, przy al. Wojska Polskiego 113 w Szczecinie, lub mailowo poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie internetowej ZR http://solidarnosc.szczecin.pl, wysyłany na adres e-mail: solidarnosc@solidarnosc.szczecin.pl

Opłaty za wyjazd można uregulować przelewem na rachunek bankowy ZR NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego:

Santander Bank Polska
numer konta: 36 1500 1722 1217 2006 0540 0000
z dopiskiem „Pielgrzymka do Lichenia” plus wysłanie potwierdzenia wpłaty na adres
e-mail: solidarnosc@solidarnosc.szczecin.pl

Pierwszeństwo mają członkowie Związku "Solidarność", osoby towarzyszące będą zapisywane na listę rezerwową.

Sekretariat Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego