Zapraszamy do skorzystania z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Jarnołtówku, Spale i Zakopanem. Z bonem zapłacicie Państwo o 200zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu.

KOMUNIKAT NR 9

2019-05-06

PIELGRZYMKA DO CZĘSTOCHOWY

Międzyzakładowa Komisja NSZZ "Solidarność" przy Polskiej Żegludze Morskiej zaprasza na Pielgrzymkę
Ludzi Morza do Częstochowy.

Wyjazd ze Szczecina autokarem nastąpi w dniu 20 września 2019r. o godz. 6.00.

Nocleg w Domu Pielgrzyma (pokoje 2 osobowe)

Wyjazd z Częstochowy 21 września 2019 r. ok. godz.17.00.

Koszt pielgrzymki dla członków „S” i ich rodzin –  100 zł

Koszt pielgrzymki dla pozostałych uczestników – 150 zł
(Koszty pielgrzymki mogą ulec zmianie w zależności od ilości uczestników)

W opłacie uwzględniono : przejazd autokarem, nocleg (ze śniadaniem), ubezpieczenie.

Zapisy i informacje:

Biuro NSZZ "S" PŻM, Pl. Rodła 8, Szczecin, tel. 091 3594078, -079