Zapraszamy do skorzystania z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Jarnołtówku, Spale i Zakopanem. Z bonem zapłacicie Państwo o 200zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu.

KOMUNIKAT NR 12

Informacje dotyczące bieżącej sytuacji w Polskiej Żegludze Morskiej

Szanowni koledzy, członkowie NSZZ Solidarność PŻM

MK NSZZ Solidarność PŻM z niepokojem obserwuje, iż w  ostatnim czasie coraz częściej zdarza się, że Kadry Morskie  organizują podmiany załóg bez żadnych spotkań ze stronami Układu Zbiorowego IBF przed wyjazdem na statek (co było tradycją w naszej firmie). Informujemy zatem że wszelkie informacje dotyczące bieżącej sytuacji w Polskiej Żegludze Morskiej członkowie związku mogą uzyskać w pokoju 1106 na 11 piętrze.