Zapraszamy do skorzystania z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Jarnołtówku, Spale i Zakopanem. Z bonem zapłacicie Państwo o 200zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu.

KOMUNIKAT NR 13

Organizacja corocznej zabawy choinkowej dla dzieci

MK NSZZ Solidarność PŻM organizuje coroczną zabawę choinkową dla dzieci swoich członków.
Tym razem na imprezę zapraszamy dzieci urodzone w latach 2008 – 2016.
O szczegółach poinformujemy odrębnym pismem.

Prosimy rodziców dzieci urodzonych w latach 2008 – 2016 o sprawdzenie danych swoich pociech w sekretariacie ul. Pl. Rodła 8 pok.1106 lub telefonicznie 91/359 40 78.

Poinformowanie nas o wszelkich zmianach miejsca zamieszkania, telefonu oraz adresie, na który mają zostać wysłane paczki lub zaproszenia ,telefonicznie bądż mailowo na adres pzmsolidarnosc@wp.pl w terminie do 31 pażdziernika 2019 r.

Dzieciom ze Szczecina wyślemy zaproszenia na zabawę pod koniec listopada, dzieciom spoza Szczecina w grudniu wyślemy paczki ze słodyczami.
Dzieci z okolic Szczecina również mogą wziąć udział w zabawie, prosimy o poinformowanie nas o takim zamiarze.