2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!
Członkowie Solidarności mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU. Wszystko dzięki programowi "Klub PZU Pomoc dla NSZZ Solidarność". Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca Piotr Duda, przewodniczący KK NSZZ "S", Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao S. A.
2019-04-14
Pismo wystosowane do Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz odpowiedź z Ministerstwa - do pobrania
2019-02-11
Zarząd Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego w Szczecinie serdecznie zaprasza do udziału w XX Ogólnopolskiej Pielgrzymce NSZZ "Solidarność" do Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Licheniu, która odbędzie się w dniach 27-28 kwietnia 2019 r.

KOMUNIKAT NR 16

2019-09-26

Zapraszamy na posiedzenie plenarne Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego

Zapraszamy na posiedzenie plenarne Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego, które odbędzie się w dniu 3 października 2019 r. o godzinie 12.00 (czwartek), w siedzibie Sejmiku Województwa Zachodniopomorskiego w Szczecinie, ul. Mickiewicza  41 (I piętro, sala sesyjna).

Tematem przewodnim posiedzenia plenarnego będzie zajęcie się problematyką funkcjonowania Stoczni Remontowej Gryfia w quasi holdingu z Grupą PŻM oraz funkcjonowanie Grupy PŻM w ostatnim roku obowiązywania porozumienia społecznego dot. realizacji programu naprawczego PŻM PP.