Zapraszamy do skorzystania z wypoczynku w ośrodkach DOMS w Jarnołtówku, Spale i Zakopanem. Z bonem zapłacicie Państwo o 200zł mniej za wszystkie usługi świadczone w naszych obiektach, a w szczególności wyżywienie, noclegi oraz strefę relaksu.

KOMUNIKAT NR 27

2020-03-26

W związku z pismem Tymczasowego Kierownika Polskiej Żeglugi Morskiej p. Marii Skubniewskiej z dnia 25 marca 2020 r. w sprawie przeciwdziałania rozprzestrzeniania się korona wirusa (COVID-19) wśród pracowników Polskiej Żeglugi Morskiej biuro "Solidarności" PŻM w dniach od 27 marca 2020 r. do 10 kwietnia będzie pracowało w systemie zdalnym plus dyżur w sytuacjach koniecznych.

Wobec powyższego informacje udzielane będą telefonicznie lub mailowo (pzmsolidarnosc@wp.pl)

• Jacek Kramarczyk – 506 134 427
  • Remigiusz Rymaszewski – 503 045 394
  • Piotr Dąbkowski – 696 472 471
  • Zofia Kulesza - 883 420 447

W celu uzyskania wypłaty z tyt. refundacji należy mailowo przesłać fakturę i podać numer konta bankowego. Na fakturze powinny być wymienione wszystkie osoby korzystające z wypoczynku. W razie pominięcia takiej osoby należy dołączyć taką informację odręcznie. W przypadku dzieci należy podać rok urodzenia i potwierdzić status ucznia.

W celu uzyskania zasiłku statutowego  z tyt. urodzenia się dziecka należy przesłać metrykę urodzenia, podać adres i numer konta bankowego.

W celu uzyskania zasiłku statutowego z tyt. zgonu członka rodziny należy przesłać akt zgonu, wskazać pokrewieństwo, podać adres i numer rachunku bankowego.
W razie pytań i wątpliwości dostępne powyżej numery telefonów i adres mailowy.

Przewodniczący MK NSZZ Solidarność PŻM

Jacek Kramarczyk