KOMUNIKAT 61/2021

2021-07-12

MK NSZZ Solidarność PŻM informuje że Decyzją Dyrektora został wprowadzony dodatkowy bonus dla poszczególnych stanowisk.

Dodatkowe kwoty bonusów stanowiskowych dla wybranych stanowisk na statkach, obowiązujące w okresie od 1 lipca 2021 r.

• Starszy Oficer 700 USD
  • Drugi Mechanik 700 USD
  • Kadet/Praktykant 200 USD

Przyznane bonusy będą wypłacane co miesiąc dodatkowo do wynagrodzenia. Dobowy bonus będzie naliczany jako 1/30 część kwoty.

Bonusy przysługują za pracę na burcie i nie przysługują w trakcie choroby na statku.

Decyzja wchodzi w życie z dniem 1 lipca 2021 r. do odwołania.

Tekst Decyzji Dyrektora znajduje się w siedzibie MK NSZZ Solidarność PŻM pok.1106, 11 piętro Pl. Rodła 8