Stella Maris - Zaproszenie

ZAPROSZENIE

W tym roku przypada 100-na rocznica zaślubin Polski z morzem
i 75-ta rocznica powrotu Pomorza Zachodniego do Ojczyzny.

Chcąc  uczcić te jubileusze zapraszamy Szanownych Państwa
na Uroczystą Mszę św.
pod przewodnictwem J. E. Księdza Arcybiskupa Andrzeja DZIĘGI, Metropolity szczecińsko-kamieńskiego,
która odbędzie się

w Kościele Morskim przy ul. Św. Ducha 9
15 marca o godz. 12:00

Jeśli posiadają Państwo sztandar – prosimy o przybycie wraz z pocztem. Niech nasza obecność pod swoimi sztandarami będzie manifestacją
i świadectwem, że morskość Szczecina i całego Pomorza oraz pomyślność naszej Ojczyzny są dla nas bardzo ważne.

Ks. Stanisław FLIS SAC
Duszpasterz Ludzi Morza