Pl. Rodła 8 pok. 1106
www.pzm-solidarnosc.org.pl
biuro@pzm-solidarnosc.org.pl
2019-09-27
Pilne - zobacz szczegóły!
Członkowie Solidarności mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU. Wszystko dzięki programowi "Klub PZU Pomoc dla NSZZ Solidarność". Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca Piotr Duda, przewodniczący KK NSZZ "S", Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao S. A.
2019-04-14
Pismo wystosowane do Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz odpowiedź z Ministerstwa - do pobrania
2019-02-11
Zarząd Regionu NSZZ "Solidarność" Pomorza Zachodniego w Szczecinie serdecznie zaprasza do udziału w XX Ogólnopolskiej Pielgrzymce NSZZ "Solidarność" do Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Licheniu, która odbędzie się w dniach 27-28 kwietnia 2019 r.
2019-02-08
Komisja Krajowa NSZZ ?Solidarność? podpisała z LOTOS Paliwa umowę, na podstawie której członkowie naszego Związku będą mogli uzyskać rabat przy zakupie paliwa na stacjach polskiego koncernu paliwowego.
2018-06-12
6/XIII/2018 z dnia 12.06.2018 r. w sprawie podwyższenia zasiłków statutowych
2018-05-01
Ustala się zasady i wysokość pomocy socjalnej z funduszu MK NSZZ "Solidarność" przy PŻM za odbyte wczasy, kolonie i obozy.