KOMUNIKAT 65/2021

2021-08-02

Polska Żegluga Morska w Szczecinie pilnie poszukuje marynarzy do zatrudnienia w załogach pływających w zawodzie...

Polska Żegluga Morska w Szczecinie pilnie poszukuje marynarzy do zatrudnienia w załogach pływających w zawodzie:

• starszych oficerów
  • 2 mechaników
  • starszych marynarzy
  • marynarzy
  • ślusarzy (z umiejętnością toczenia i spawania)
  • magazynierów maszynowych (z umiejętnością toczenia i spawania)
  • motorzystów
  • kucharzy
  • młodszych kucharzy
  • stewardów

Dokumenty niezbędne do rozpoczęcia pracy na statkach w żegludze międzynarodowej:

1. Indywidualne techniki ratunkowe
  2. Ochrona przeciwpożarowa stopień podstawowy
  3. Elementarne zasady udzielania pierwszej pomocy medycznej
  4. Bezpieczeństwo własne i odpowiedzialność wspólna
  5. ŚWIADECTWO PRZESZKOLENIA W ZAKRESIE PROBLEMATYKI OCHRONY STATKU, *Szkolenia organizowane przez morskie ośrodki szkoleniowe MMS, pl.Rodła 8, Szczecin
  6. Szczepienie przeciwko żółtej febrze
  7. Paszport, wiza USA